Social Icons

Wednesday, 29 May 2013

Lawatan Penanda Aras SK Kota Masai, Johor.

29 Mei 2013 - Lawatan Penanda Aras dari SK Kota Masai, Johor ke Sk Gong Badak, Kuala Terengganu.  Rombongan disertai Guru Besar SK Kota Masai iaitu Tuan Haji Kamaruddin bin Abu Hassan, diiringi bersama 50 orang warga pendidik SK Kota Masai.

Ketibaan rombongan telah disambut oleh Guru Besar Sk Gong Badak, Pn. Hjh Ramlah binti Mohamad Nor, PK1, En Nasir, PK Hem, Pn Siti Arbaiyah, Guru Bimbingan dan Kaunseling, Pn Hamidah dan juga guru-guru panitia SKGB.

GB dan warga SK Kota Masai bersarapan pagi dengan menu Nasi Dagang Terengganu di kantin SKGB.Ucapan daripada GB SKGB bagi menghargai kedatangan warga SK Kota Masai.

 Ucapan terima kasih daripada GB SK Kota Masai.  Kunjungan warga pendidik dari SK Kota Masai dapat mengikatkan ukhuwah, bertukar pandangan dan idea serta dapat melihat sendiri kelebihan dan kekuatan kejayaan SKGB.


Di sesi akhir, pihak SKGB dan SK Kota Masai saling menyampaikan cenderahati tanda ingatan.  Semoga kunjungan sebegini dapat memberi idea yang lebih baik bagi pembangunan pada anak bangsa.  Terima Kasih di atas kunjungan ke SKGB.


Sesi bergambar warga Pendidik SK Kota Masai dan SK Gong Badak.