Social Icons

Tuesday, 20 August 2013

PROGRAM TEMU MURNI IBU BAPA DAN PENJAGA MURID TAHUN 6

Selasa, 20 Ogos 2013 - Program temu murni ibu bapa dan penjaga murid tahun 6, 2013 telah di adakan di Dewan SKGB bermula jam 11 pagi.  Program ini dipengerusikan oleh Guru Bimbingan dan Kaunseling, Pn Nor Ulfah binti Muda.

Antara objektif utama program ini adalah memberi kata-kata semangat untuk pelajar menduduki peperiksaan UPSR yang bakal diduduki tidak lama lagi dan memberi informasi arah tuju pelajar untuk ke sekolah menengah termasuk sekolah berasrama penuh dan sekolah berprestij tinggi serta memberi semangat dan dorongan kepada ibubapa tentang pendidikan anak-anak.


Ucapan Puan Guru Besar, Hjh Ramlah Binti Mohammad Noor
Penyampaian hadiah berupa wang tunai kepada pelajar-pelajar yang mendapat 5A, 4A dan 3A serta lulus kesemua mata pelajaran di dalam peperiksaaan pra dan percubaan UPSR yang di adakan baru-baru ini.

Kami, guru-guru dan warga sekolah serta ibu bapa sentiasa mendoakan kejayaan para pelajar dan semoga pelajar meraih kecemerlangan di dalam peperiksaan UPSR nanti.Sesi pendaftaran ibu bapa.

Pengerusi Majlis, Pn Nur Ulfah Binti Muda

Bacaan Doa Oleh YM Syed Emran Faisal Bin Syed Ahmad
Ucapan wakil PPD


Kehadiran Ibu bapa dan penjaga pelajar.
Penyediaan makanan untuk ibu bapa dan penjaga pelajar. Penyampaian hadiah kepada pelajar.Temu Murni ibu bapa dan penjaga di kelas bersama guru kelas di setiap kelas.